(099) 24-01-223
Код товару: 6028

Гриль UNO


Товар є в наявності
11 900грн.

Країна виробник: Україна

Гриль UNO

UNO

Гриль UNO — це сучасний багатофункціональний мангал з поверхнею для смаження. На відміну від інших грилів його можна трансформувати в чашу для багаття, барбекю або мангал. Розмір і дизайн UNO дозволяють готувати на відкритому вогні різноманітні страви для великої кількості людей одночасно.

Доставка: самовивіз з нашого магазину, Нова пошта

Оплата: готівкою, безготівковим розрахунком, передплата на картку

Опис Гриль UNO

Конструкція та технічні характеристики

Гриль UNO складається з трьох основних частин: чаші для багаття, підставки-тумби і поверхні для смаження. Висота виробу 45 см (зі встановленою поверхнею для смаження). Вага — 20 кг.

Чаша UNO

Сталева півсфера, товщиною 3 мм, виготовлена ​​з цільного шматка металу без єдиного зварювального шва. Спеціальна технологія виробництва і обробки забезпечить довгий термін служби чаші в порівнянні з класичними грилями і повністю виключить її термічну деформацію. На дні чаші є вентиляційні отвори, які сполучаються з такими ж отворами в підставці. Це забезпечує приплив повітря в зону згоряння дров.

Підставка UNO

Висота підставки — 300 мм, діаметр основи — 320 мм. Підставка не тільки утримує чашу гриля, а й є частиною системи вентиляції та збірником попелу. Підставка виготовлена ​​з вуглецевої сталі високої якості і являє собою усічений конус з герметично завареним дном. Конструкція підставки дозволяє накопичувати всередині попіл і золу від перегорілих в грилі дров. Вона містка: чистити її необхідно не частіше ніж один раз на місяць навіть при активному використанні. Система вентиляційних отворів виконує відразу дві функції:

  • Забезпечує приплив повітря в зону вогнища, створюючи інтенсивну повітряну тягу і забезпечуючи рівномірне згоряння дров.
  • Отвори в тумбі не дають перегрітися основі мангала, завдяки чому UNO можна встановлювати на будь-яку рівну поверхню, не боячись пошкодити її.

Поверхня для смаження UNO

Виготовлена ​​з цільного шматка міцної жаростійкої вуглецевої сталі товщиною 6 мм. Товщина диска для смаження забезпечує високу теплоємність, яка сприяє рівномірному прожарюванню продуктів. Багатошарове органічне покриття забезпечує їй практично необмежений термін служби і гарантує: приготована на грилі їжа не втратить смакових якостей і користі. Особливість поверхні для смаження UNO в тому, що вона має невеликий ухил до центру вогнища. Це дозволяє уникнути попадання розпеченої олії за межі мангала — надлишки стікають в чашу. У центрі поверхні можна встановити решітку гриль і кільце для казанка.

Можливості

Завдяки інноваційній технології виробництва поверхні для смаження, гриль UNO відкриє для вас нові кулінарні можливості. Температура нагріву сягає 350 градусів, що дозволяє приготувати гарячі закуски, м'ясо, рибу, морепродукти, овочі гриль, омлети, оладки і навіть десерти. Площа поверхні дозволяє одночасно смажити їжу на 6 осіб. Додаткові аксесуари допоможуть підлаштувати гриль UNO під ваші потреби: це решітка-гриль, кільця для розміщення казана і насадки для класичних шампурів. Гриль UNO можна трансформувати у чашу для багаття, для цього необхідно зняти поверхню для смаження. Є можливість зробити це при запаленому вогнищі, використовуючи спеціальні сталеві ручки (вони йдуть в комплекті до всіх грилів ​​UNO).

Експлуатація

Щоб встановити гриль UNO потрібна рівна поверхня. Спочатку ставимо підставку гриля, зверху — чашу для багаття і надійно фіксуємо її болтом для кріплення. Поверхня для смаження встановлюється на чашу гриля на трьох ніжках. Глибокі базові прорізи в ніжках гарантують її міцну фіксацію. Для приготування їжі на грилі UNO необхідно розвести невеликий вогонь в мангалі, потроху додаючи дрова. Коли поверхня прогріється, нанести на неї рослинну олію і рівномірно розтерти її тканиною (або збризнути диск спрей-олією). Після цього поверхня готова до приготування їжі.

Догляд

Мангал UNO не вимагає спеціального догляду і чищення додатковими засобами. Після приготування їжі з поверхні гриля потрібно зчистити шпателем залишки їжі прямо в чашу, нанести рослинну олію і протерти диск шматком сухої тканини. Для того, щоб прибрати з гриля золу, потрібно зняти диск для смаження, після чого викрутити болт, що закріплює чашу, і зняти її. Далі — висипати зі збірника попелу золу, що накопичилася всередині.

Гриль UNO зроблений в Україні

Висота барбекю-мангала                                              45 см (зі встановленою жарочной поверхнею)

Матеріал                                                                      Сталь

Діаметр жарочной поверхні                                         60 см

Матеріал для смаження поверхні                                 Вуглецева сталь

Покриття для смаження поверхні                                Багатошарове органічне

Вага                                                                            20 кг