UNO — це сучасний круглий гриль, який можна використовувати як чашу для багаття і як барбекю для приготування їжі. Залежно від ваших потреб, він легко трансформується. Готуйте страви будь-якого рівня прожарювання: контролювати це так само легко, немов ви готуєте дома на сковороді.
Код товару
Назва товару
Ціна
Код товару: 6028
Країна виробник: Україна
11 900 грн.
Код товару: 6037
Країна виробник: Україна
3 100 грн.
Код товару: 6036
Країна виробник: Україна
4 200 грн.
Код товару: 6038
Країна виробник: Україна
3 900 грн.
Лінійка UNO представлена двома моделями, різниця між якими лише в висоті підставки і розмірі поверхні для смаження. Модель UNO — класичний мангал, висота якого 45 сантиметрів. Невисокий і компактний, він підходить для приготування їжі, сидячи навколо мангала з невеликою компанією друзів. Ця модель зручна для транспортування. Вага UNO всього 20 кілограмів.
Модель UNO+ — збільшена версія мангала UNO, висотою 75 сантиметрів. Її параметри дозволяють готувати їжу, стоячи в повний зріст. Вага UNO+ — 26 кілограмів. Обидві моделі мають схожий дизайн і виготовлені з ідентичних за якістю матеріалів.
Чаша гриля — це сталева півсфера, виготовлена з цільної пластини металу товщиною 3 мм. Технологія обробки виключає зварювальні шви по всій поверхні чаші круглого мангала, що гарантує довговічність конструкції і зводить до нуля ризики термодеформаціі.
Система вентиляції в чаші покликана забезпечити безперервну циркуляцію повітря у чаші для багаття. Це дозволяє швидше розпалити багаття і витрачати менше вугілля або дров. Чаша для багаття встановлюється на підставку, яка також виконана з високоміцної вуглецевої сталі.
Підставка має форму усіченого конуса, дно якого заварено. Це дає їй стійкість, і зводить до нуля забруднення майданчика навколо барбекю. У підставці також є вентиляційні отвори, які разом з отворами в чаші виступають вентиляційною системою мангала. Вона виконує відразу кілька важливих завдань:
Підставка не перегрівається від вогню, зате вона зігріває простір навколо гриля, щоб поруч комфортно було сидіти. Усередині підставки накопичується зола від перегорілих дров. Ніжка досить містка — висипати попіл і золу потрібно не частіше, ніж один раз на місяць, навіть якщо використовувати гриль регулярно.
Поверхня для смаження гриля UNO — це сталевий диск, товщиною 6 мм, злегка увігнутий до центру. Така геометрія дозволяє залишкам масла повільно стікати в чашу і полегшує процес очищення диска після готування.
Поверхня для смаження встановлюється за допомогою трьох ніжок зверху на чашу для багаття. Поверхня прогрівається нерівномірно — від 220 до 350 градусів. Вона гарячіше ближче до центру, завдяки чому ви можете легко контролювати рівень підсмажування продуктів. Покриття диска для смаження багатошарове і органічне, воно гарантує тривалий термін служби і абсолютну екологічність. Продукти, приготовані на UNO, зберігають смак, якість, структуру і користь.
Поверхня гриля містка. На ній одночасно можна готувати різні страви на компанію від шести до десяти людей (в залежності від моделі). У центрі диска для смаження можна встановити додаткові аксесуари: решітку для гриля або кільце для казанка. Замість самої поверхні є можливість встановити спеціальну підставку для шампурів.
Додатковими аксесуарами є підставка, яка піднімає будь-яку з насадок на 10 см над багаттям (це дозволить вільно підкидати дрова у вогонь під час готування), спеціальна захисна кришка і чохли для подорожей, в які можна упакувати класичну модель UNO. У комплекті до кожної моделі круглого мангала UNO йдуть спеціальні сталеві ручки, за допомогою яких можна легко і безпечно зняти диск і насадки.
Підставка мангала встановлюється на рівну поверхню, зверху болтом кріпиться чаша для багаття. Поверхня для смаження на трьох ніжках ставиться на чашу: завдяки глибоким отворам в ніжках монтаж швидкий, але надійний. Після того, як в чаші розгорається вогонь, розігрітий диск змащується маслом, і поверхня готова до приготування їжі.
Щоб очистити поверхню для смаження після готування, не потрібно особливих засобів. Досить спеціальним шпателем зішкребти залишки їжі і масла в чашу багаття, після цього знову нанести масло на диск і протерти його сухою ганчіркою.
Позбутися від золи теж просто. Необхідно зняти з допомогою сталевих ручок поверхню для смаження, викрутити болт і зняти чашу. Далі висипати з підставки золу і зібрати мангал знову.
Грилі UNO зроблені в Україні. Для їх виробництва використовуються матеріали і фурнітура високої якості. Гарантія на всі моделі і аксесуари гриля — 3 роки з моменту покупки.