(099) 24-01-223
Код товару: 6029

Гриль UNO+


Товар є в наявності
13 900грн.

Країна виробник: Україна

UNO

Доставка: самовивіз з нашого магазину, Нова пошта

Оплата: готівкою, безготівковим розрахунком, передплата на картку

Опис Гриль UNO+

Конструкція та технічні характеристики

Гриль UNO+ складається з трьох основних частин: чаші для багаття, підставки-тумби і поверхні для смаження. Висота виробу з встановлено поверхнею для смаження — 70 см. Вага — 26 кг.

Чаша UNO+

Чаша UNO+ являє собою сталеву півсферу, виготовлену з цілісного шматка металу товщиною 3 мм. Спеціальна технологія виробництва — без жодного зварювального шва — забезпечує чаші більш тривалий термін використання в порівнянні з іншими грилями і повністю виключає її деформацію під впливом високих температур.

На дні чаші розміщені вентиляційні отвори, які співпадають з аналогічними отворами в ніжці гриля. Вони забезпечують приплив повітря в зону горіння дров і роблять процес розпалювання швидшим і безпечнішим.

Підставка UNO+

Висота підставки 550 мм, діаметр основи — 420 мм. Підставка утримує чашу гриля, служить частиною системи вентиляції, а також є збірником попелу. Висота ніжки гриля UNO+ розроблена з тим розрахунком, щоб було зручно готувати біля вогнища стоячи. Підставка виготовлена ​​з високоміцної вуглецевої сталі і являє собою усічений конус. Дно тумби герметично заварено, тому продукти горіння не випадають назовні, забезпечуючи тим самим пожежну безпеку.

Усередині ніжки скупчуються попіл і зола від перегорілих в грилі дров. Вона містка, чистити її потрібно раз на місяць або рідше. Система вентиляційних отворів, які розташовані вгорі підставки, виконує відразу кілька завдань. Вони забезпечують приплив повітря в зону горіння вогнища, створюючи інтенсивну повітряну тягу і забезпечуючи рівномірне згоряння дров. Крім того, отвори в тумбі не дають перегрітися основі мангала. Завдяки цьому UNO+ можна встановити на будь-яку рівну поверхню, не побоюючись її загоряння.

Поверхня для смаження UNO+

Диск для смаження виготовлений із цільного шматка міцної жаростійкої вуглецевої сталі товщиною 6 мм. Товщина диска забезпечує високу теплоємність поверхні, що сприяє рівномірному прожарюванню продуктів. Багатошарове органічне покриття забезпечує йому практично необмежений термін придатності.

Особливість поверхні для смаження UNO+ в тому, що вона злегка увігнута до центру вогнища — розпечена олія завдяки цьому не виплескується за межі гриля, а потрапляє в чашу для багаття, де й прогорає. Від центру до країв поверхня прогрівається нерівномірно. Такий перепад температур дозволяє готувати одночасно страви, що вимагають різного температурного режиму, а також регулювати ступінь прожарювання продуктів.

У центрі поверхні можна встановити решітку гриль або кільце для казана.

Можливості

Інноваційні технології виробництва UNO+ дозволяють втілювати в життя найсміливіші кулінарні експерименти. Робоча температура диска барбекю варіюється від 220 до 350 градусів. Поверхня гарячіша в центрі і холодніша до краю. На ній ви зможете засмажити тости, м'ясо, рибу, морепродукти, овочі, омлети, оладки та інше. Площа поверхні дозволяє одночасно готувати їжу на 6 осіб. Зручна кругла форма забезпечує комфортний доступ до мангалу з усіх боків. Тому готувати на ньому можуть одночасно кілька людей.

Додаткові аксесуари розширюють кулінарні можливості UNO+. Це решітка гриль, кільця для установки казана і насадки для укладання класичних шампурів. Після використання гриль накривається кришкою. Це захистить виріб від бруду і атмосферних явищ.

Гриль UNO+ легко і швидко трансформується у чашу для багаття, навіть якщо в середині горить полум'я. Для цього потрібно зняти поверхню для смаження, використовуючи спеціальні сталеві ручки (вони йдуть в комплекті до всіх грилів ​​UNO і виконані в ідентичному з ними дизайні).

Експлуатація

Для встановлення UNO+ необхідна рівна поверхня. На ніжку гриля за допомогою болтового з'єднання монтується чаша для багаття: кріпильний болт виключить ймовірність її перекидання. Поверхня для смаження кріпиться на чашу мангала за допомогою трьох ніжок. Вони мають глибокі прорізи, які гарантують міцну фіксацію диска.

Для приготування їжі на грилі UNO+ необхідно розвести невеликий вогонь в мангалі, поступово додаючи дрова у вогнище. Поверхня прогріється дуже швидко, після чого потрібно налити рослинну олію і рівномірно розподілити її по всьому диску, або збризнути диск олією за допомогою спеціальної маслянки з пульверизатором. Поверхня готова до приготування їжі.

Догляд

Мангал UNO+ не вимагає особливого догляду і не потребує чищення додатковими засобами. Після приготування страв з поверхні гриля шпателем прямо в чашу багаття скидаються залишки їжі (вони прогорять разом із залишками олії). Потім потрібно знову нанести рослинну олію і протерти диск сухою тканиною.

Щоб прибрати з гриля золу, потрібно зняти диск для смаження, викрутити кріпильний болт і зняти чашу. Після цього можна висипати з ніжки попіл, що накопичився всередині.

Гриль UNO+ — зроблений в Україні

Висота барбекю-мангала                                                         70 см (зі встановленою жарочной поверхнею)

Матеріал                                                                                 Сталь

Діаметр жарочной поверхні                                                    70 см

Матеріал для смаження поверхні                                            Вуглецева сталь

Покриття для смаження поверхні                                           Багатошарове органічне

Вага                                                                                       26 кг